Pupa

KommenttiMik@z - 10.12.2009

Kevyt pupa pinnan tuntumaan.

Kommentit

Kommenttijpk - 17.12.2009

TOIMII!!! Kerrotkos vielä miten olet tuon jatkoperän tehnyt silikonilla? Itse joskus tein sidontaneulan päähän pyörittelemällä dubbinkia silikonin päälle. Onko sulla parempi konsti...?


KommenttiIke - 17.12.2009

Kyllä nyt tippuu aika priima-tavaraa kommunistikaupungin mieheltä ;) Tuossa koukussa varmasti isompikin taimen pysyy kiinni. Jostain syystä en itse syty noille orava-tuntosarville, kun näyttävät vähän turhan ohuille jotta niistä jotain ärsykettä tms. olisi. No mikäpäs minä olen toisaalta niitä arvostelemaan. Kaikinpuolin oikein nasakka perho kalastuskäyttöön eli Idols-hengessä kommentti olkoon, että "jatkoon"


KommenttiMik@z - 17.12.2009

jpk sama konsti täällä käytössä ja hyvin on pelannut. Eikö sulla sitten ole perät onnistuneet vai mitä meinasit?

Ike landelta puhuu niin rumia, että ignoraan tuon kommentin kokonaan :) Noh, ehkä sen verran kehtaan Ikelle vastata, että arvosteltavaksihan nämä perhot on tänne lisätty.


Kommenttijpk - 17.12.2009

Onhan ne onnistuneet,mutta aina on kiva tietää jos jollakulla olis helpompi/parempi tapa tehdä tuo. Ei kai siihen silti kauhen montaa konstia voi olla,noinhan se käy! ;)


KommenttiKompurainen - 18.12.2009

Eipä pysty meikäläinen parannuksia ehdottelemaan, kerrassaan upeita pupia!!


Kommenttiperho87 - 18.12.2009

Itse olen käyttänyt noiden perien tekemiseen chenilleä, jonka olen polttanut päästä sytkärillä hyvännäköiseksi!


KommenttiMik@z - 18.12.2009

Tiedossa tuokin keino, vaan ei tule käytettyä. Nopeampi se taitaa ainakin olla. Silikonilla tehtäessä on se etu, että variaatioiden määrä on lähes rajaton. Voi tehdä esim. perän kärjestä punaisen iskupisteen ja muun perän oliivilla :)


Kommenttivvp - 19.12.2009

Ottavan näkönen pupa :)
Itse teen nuo tuntosarvet pupiin mallardista, jotka saa ojennukseen tipauttamalla tipan lakkaa perhon päähän ja "silittämällä" tuntosarvet taaksepäin.


KommenttiMik@z - 19.12.2009

Joo itsekin käytin aikasemmin mm. peltopyyn siikasia tuntosarvina, mutta eivät kyllä kovin kauaa kestä kalastusta.

Monilla olen nähnyt pitkät ja suht ohuet tuntosarvet, joten ajattelin itsekin kokeilla. Voihan se olla, että noilla ei ole kalastuksessa mitään merkitystä, mutta tuo se perhoon näköä :)


Kommenttityhjänpyytäjä - 20.12.2009

Unohda mallardit ja peltopyyt yms. ja tee tuntosarvet rämemajavan tuulikarvasta/hirvenkarvasta (eivät säry välittömästi kalastuskäytössä). Oliver Edwars taisi sarvet jäniksen viiksikarvoistakin.


Kommenttiluonto-eno - 21.12.2009

Meinasin möläyttää,ettet tarvitse tämän kummempia pupia...Onneksi tiedän,ettet olisi sitä uskonut vaan pyrkinyt kohti valaistua polkua;).Tuo silikoniperän tekeminen on selostettu jossain tämänkin foorumin vinkkilinkeissä "perhoja vaihe vaiheelta"tms.Tosi nopea tapa tehdä perät ja vielä nopeampaa on niistä värkätä valmis perho joka näyttää isompi töiseltä mitä oikeasti on.Sarvet ja siipiaihiot on minulle ainakin tsykölöökisesti tärkeät,ilman niitä menee luotto perhoon vaikka yrittäisi sitten ajatella larvalla onkivansa..Mallard ja nutria ovat eniten käyttämäni tuntosarviainekset,siipiaihiot teen yleensä niinestä tai sulasta luuppaamalla.Yksi lupaava malli ainakin hetkittäin oli kokomusta jossa selkäkilpi holohopeaa..eli flashback nymfin muunnelma silikonipersauspupana,vaikka kylläpä nuo kuvasi mallit yleisesti ottaen lienevät ne eniten kalastavat.Joskus tekee mieli tarjota laitostuneille kaloille jotain kummajaisia sillä mitäpä ne luonnon ravinnosta tajuavat kunhan muuten herää mielenkiinto kohti uunin lämpöä...
Hyvät Joulut ja kalarikasta uutta vuotta:)!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?